Ugen min der passerede

Hola cielo azul

20140217-131314.jpg

20140217-133801.jpgBlå Himmel, mandag, frisk ny uge — kan ikke starte bedre, end at kigge op i tagvinduet, og se at himlen er blå og solen skinner.

Jeg havde i dag intro til tværfaglig undervisning på min uddannelse i (sygeplejerskestud.). Det lyder til at skulle blive nogle spændende uger, og jeg tænker selvfølgelig på alt det tværfaglige jeg oplevede i min praktik på Montebello. Jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang :-)

Det er egentlig lidt et fake dagens outfit billede, for jeg endte med at smide hatten, jeg er inde i en “non-hat-period” – hvorfor ved jeg ikke (måske pga. mine høretelefoner, som er klistret fast til mine ører?)

Ha’ en god mandag

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugen min der passerede